Bloemenwinkel Veenendaal

Onze bloemenwinkel in Veenendaal heeft alles op het gebied van bloemen dat u zoekt! Van losse bloemen (snijbloemen) tot complete boeketten in alle kleuren en verschillende soorten bloemen. Het is ook mogelijk uw boeket zelf uit te kiezen en door ons samen te laten stellen. Naast onze bloemen en boeketten hebben wij ook leuke arrangementen en kant-en-klare cadeaus staan. Uiteraard kunt u een leuk bijpassend kaartje bij uw boeket doen om het persoonlijk te maken als het een cadeau betreft. Ook voor een bijpassende vaas of wat leuke woonaccessoires kunt u bij ons terecht. 

Bloemist Veenendaal

De bloemenwinkel in Veenendaal is gevestigd in het tuincentrum op Reede 55 in Veenendaal - West. Dus ook voor tuinplanten, kamerplanten, mooie potten voor in uw huis of tuin, tuingereedschap en meststoffen en bestrijdingsmiddelen om uw planten mooi te houden en goed te laten groeien kunt u bij ons terecht. Bij de bloemenwinkel kunt u terecht voor: 

Neem contact op met veenendaal@dewildernis.nl voor vragen over ons assortiment bloemen en de mogelijkheden. U kunt ook bellen naar onze bloemist via: (0318) 51 90 38

Bloemen bestellen

Wilt u bloemen bestellen dan kunt u ook contact met ons opnemen. Geef het bedrag en uw wensen door en wij maken de bloemen voor u klaar. U kunt de bloemen dan op het afgesproken moment bij ons op komen halen. Op deze manier kan alles goed voorgewerkt worden en hoeft u niet te wachten als u een grotere bestelling heeft. Vooral bij rouwboektten is het handig om te bellen, zodat wij iets moois met veel liefde en aandacht voor u in elkaar kunnen zetten. 

Bloemenwinkel bezoeken

Bezoek onze bloemenwinkel in het tuincentrum in Veenendaal. Wij hebben ook twee bloemenwinkel in Achterberg en Rhenen en nog een tuincentrum in Achterberg. U vindt onze openingstijden, contactgegevens en een routebeschrijving onder het kopje Vestigingen. Graag tot ziens bij de Wildernis! 

Bloemen Bestellen