Bomen kopen Ede

Bijzondere bomen kopen doet u bij ons tuincentrum nabij Ede. Wij bieden u verschillende boomsoorten die een prachtige aanvulling zijn op uw tuin. Wat denkt u bijvoorbeeld van een mooie wilg, die met zijn takken over het water strijkt? Of vindt u een fruitboom leuk? Bij ons vindt u het allemaal!

VERSCHILLENDE BOOMSOORTEN

Het vinden van de juiste boom kan nog best lastig zijn. Wij voorzien u graag van advies! Drie populaire bomen zijn:

  • De dakboom
  • De dakplataan
  • De bolboom 

Dakbomen worden ook wel parasolbomen genoemd. Ze beschermen u namelijk ook uitstekend tegen de zon. De takken worden uitgebogen tot dakvorm. Er zijn verschillende soorten dakbomen, waaronder de dakplataan. Dakplatanen kunnen groeien in alle soorten grond. Zijn afschilferende bast en groot groen blad geven deze boom een uniek uiterlijk! Een andere populaire boomsoort is de bolboom. Bolbomen groeien niet in de hoogte maar in de dikte. Ook de groene bol wordt steeds groter en zal uw tuin dus steeds meer gaan opfleuren. De meeste bolbomen behouden hun groene bladeren voor een lange tijd.

KOOP EEN BOOM VOOR IN DE TUIN

Bomen kunnen meer aan uw tuin toevoegen dan u misschien denkt! Door een paar mooie bomen te planten, ontstaat hoogteverschil. U voorkomt zo dat uw tuin een vlak geheel wordt. Bomen maken een tuin dus vooral spannender. Daarnaast zorgen bomen natuurlijk ook voor schaduw. Zet ze dan ook strategisch neer. U wilt natuurlijk niet dat de zon geen enkel deel van uw tuin meer kan bereiken! Een boom is een prominent onderdeel van uw tuin en het is dus belangrijk om u goed te laten adviseren en zorgvuldig na te denken over uw keuze.

BOMEN KOPEN NABIJ EDE

Woont u in de omgeving van Ede en bent u op zoek naar een paar mooie bomen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. U vindt gegarandeerd wat u zoekt. Ook voor vele andere tuinartikelen en tuinplanten kunt u terecht bij tuincentrum de Wildernis:

Laat u adviseren door onze deskundige verkopers. Wij helpen u aan de perfecte boom!

Bloemen Bestellen