Cactus kopen Achterberg

Wilt u een cactus kopen in Achterberg? Dan bent u bij tuincentrum de Wildernis aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan cactussen en vetplanten in verschillende soorten en maten. Kleine potjes voor op de salontafel, of een grote cactus om een kale wand op te fleuren: het kan allemaal! Naast het stijlvolle aspect is het natuurlijk ook erg mooi meegenomen dat deze planten bij vrijwel iedereen overleven. Met de geringe verzorging tóch zo’n aandeel leveren aan de sfeer in huis, dat is een win-win situatie!

Meer informatie over de cactus

Om onder droge omstandigheden te kunnen overleven, slaan cactussen en vetplanten vocht op in hun bladeren, stengels en wortels. Dit is ook de reden waarom ze vaak vlezige bladeren hebben. Wanneer ze te droog staan herkent u dit aan de verschrompelde bladeren. Een scheutje water is dan al genoeg! In de bloeiperiode is één keer in de week matig water voldoende. In de zomer kunt u ze met pot en al (en speciale cactusgrond) ingraven in de tuin. In de winterperiode staat de groei stil en is eens in de 2 weken water geven voldoende. Neem ook eens een kijkje op onze potterie afdeling om vrolijke potten met cactussen de show te laten stelen in uw interieur!

Dé trend van nu: mini cactus

Mini cactusjes zijn dé woontrend van dit moment. Kleine cactusjes in leuke kleine potjes stelen de show in uw interieur. Leuk op de salontafel, op de kast, of in de vensterbank. Denk bijvoorbeeld aan de mini cactus in een kunststof potje van het merk Elho. Daarnaast zijn de kleine cactusjes ook leuk te combineren met kleine vetplantjes. Zet verschillende kleine cactusjes in huis neer, of zet ze bij elkaar op een mooie schaal. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen deze trend!

Cactussen en vetplanten kopen

Kom gerust langs in ons tuincentrum in Achterberg om het volledige assortiment te bekijken. U kunt bij ons terecht voor bloemen, planten en de leukste cadeaus. Graag tot ziens bij tuincentrum de Wildernis!

Bloemen Bestellen