Cadeauwinkel Veenendaal

De leukste cadeauwinkel in Veenendaal vindt u in tuincentrum de Wildernis! Woont u in de buurt van Veenendaal en bent u op zoek naar een leuk cadeau? Kom eens langs bij ons tuincentrum! Zoek uitgebreid tussen onze vele producten en stel een mooi cadeau samen of kies uit één van de vele prachtige cadeaus die wij voor u hebben samengesteld. We helpen u graag verder!

BIJZONDERE CADEAUS

Planten zijn altijd leuk om te geven en toepasselijk in elke situatie. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van een kindje, een verjaardag, een housewarming of een bruiloft. Wij gaan graag creatief om met planten en stellen de prachtigste combinaties voor u samen. Op deze manier kost het u geen enkele moeite! Ons brede assortiment bevat ook woonaccessoires. Een paar leuke gekleurde kussentjes voor op de bank, een mooie vaas, geurstokjes of een buddha… Erg leuk om cadeau te doen! Ook rond de feestdagen kunt u bij ons terecht. Wij verkopen verschillende kerstartikelen die leuk zijn om cadeau te krijgen. U vindt bij ons ook de prachtigste versieringen voor in de kerstboom.

TUINCENTRUM IN VEENENDAAL

Bij ons tuincentrum in Veenendaal vindt u alles dat te maken heeft met tuinen en wonen. Als u er toch bent om dat ene originele cadeau te scoren, kunt u natuurlijk ook gelijk iets leuks voor uzelf meenemen! Bij ons tuincentrum vindt u:

Al onze tuincentra zijn voorzien van een koffiehoek. Geniet tussen het inkopen doen door van een gratis kopje koffie of thee met een lekker koekje er bij! De service is uitstekend. Vraag onze enthousiaste medewerkers gerust om advies!

VESTIGINGEN VAN DE WILDERNIS

Naast ons tuincentrum in Veenendaal hebben wij ook nog een vestiging in Achterberg. Bent u specifiek op zoek naar bloemen en boeketten? Hiervoor kunt u terecht bij onze bloemisten in Achterberg en Rhenen. Kom snel een keertje langs. U bent van harte welkom in onze winkels!

Bloemen Bestellen