Graszoden Wageningen

Met graszoden kunt u in een handomdraai een mooi gazon aanleggen in uw tuin. Gras inzaaien is niet meer nodig, u kunt de zoden direct in uw tuin gebruiken en ervan genieten. U kunt verschillende soorten graszoden kopen in de regio Wageningen.

Onze graszoden

Zo verkopen wij onder andere graszoden voor een speelgazon. Uw kinderen kunnen heerlijk en veilig in de tuin spelen zonder zich te bezeren. Het speciale gras dat hiervoor gebruikt wordt kan tegen een stootje, u hoeft dus niet bang te zijn dat het snel beschadigd raakt. U kunt de graszoden die u nodig heeft eenvoudig online of telefonisch bestellen. Alle bestellingen die vóór donderdag 12.00 uur worden gedaan kunt u op vrijdag bij ons ophalen. De prijs voor graszoden is slechts € 3,50 per stuk.

Graszoden kopen in Wageningen voor een prachtig gazon

Uw gazon ligt er prachtig bij als u kiest voor de graszoden van De Wildernis. U vindt ons in Achterberg en Veenendaal-West. Het leggen van de graszoden is erg eenvoudig. Ook als u geen ervaren tuinier bent is het leggen van een mooi gazon in de meeste gevallen snel gebeurd. Natuurlijk kunnen wij u advies geven als u ons tuincentrum bezoekt. Wij verkopen verschillende soorten graszoden. Het hangt er vanaf waarvoor u het gazon wilt gebruiken voor welke soort u kiest. Wilt u een mooi siergrasveld dan kiest u voor een ander soort gras dan voor een speelveldje voor de kinderen. Een gazon heeft doorgaans weinig onderhoud nodig. U kunt meestal volstaan met het gras te besproeien als het langere tijd niet regent. Hoe vaak het gras moet worden gemaaid hangt onder meer van de grassoort af.

Bezoek ons tuincentrum voor de beste graszoden

Is uw gazon aan vervanging toe? Bezoek dan vandaag ons tuincentrum en bestel de graszoden die u nodig heeft om van uw tuin weer een droomtuin te maken. Verras de kinderen met een heerlijk speelveldje waar ze onbezorgd kunnen genieten. Graszoden bestellen doet u eenvoudig telefonisch of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op vrijdag voor u klaarstaat zodat u direct aan de slag kunt. U bereikt ons het snelst via telefoonnummer 0317 – 61 36 43 (De Wildernis Achterberg) of 0318 – 51 90 38 (De Wildernis Veenendaal-West). U kunt ons uiteraard ook bellen als u vragen heeft over het leggen van graszoden of welke grassoort voor uw tuin het meest geschikt is. Wij helpen u graag en vakkundig.

Bloemen Bestellen