Grote plantenbak Ede

Plantenbakken zijn een mooie en sierlijke manier om uw tuin in te richten. Een grote plantenbak koopt u bij het tuincentrum De Wildernis in de regio Ede. Deze kunt u bijvoorbeeld vullen met vrolijke eenjarige planten die u vanaf mei buiten kunt zetten. Deze plantjes zijn niet vorstbestendig, daarom raden wij u aan om te wachten tot het ’s nachts niet meer vriest. Over het algemeen is dat na de “IJsheiligen”, deze periode is van 10 tot en met 14 mei. Er is natuurlijk geen absolute garantie dat het na 14 mei niet meer vriest, maar de kans op vorst is dan wel kleiner. U kunt een grote plantenbak natuurlijk ook gebruiken voor een grote vaste plant. Houdt u er dan wel rekening mee dat deze niet in de “losse grond” staat en daardoor minder vorstbestendig kan zijn.

Richt uw tuin of balkon in met een grote plantenbak

Een grote plantenbak staat natuurlijk ook prima op uw balkon of dakterras. U koopt een grote plantenbak in de omgeving van Ede bij tuincentrum De Wildernis. Het grote voordeel van deze plantenbakken is dat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo past u de inrichting van tuin, terras of balkon eenvoudig aan. Daarnaast zijn grote plantenbakken verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen.  U kunt ze afstemmen op uw smaak en de stijl van de inrichting van uw tuin. Houd er rekening mee dat u een flinke hoeveelheid potgrond nodig heeft om een grote plantenbak te vullen. U vult de bak bij voorkeur tot iets onder de rand met grond zodat de planten voldoende zonlicht krijgen. Wij adviseren u graag over de juiste hoeveelheid en soort grond.

Bezoek ons tuincentrum voor een ruim assortiment plantenbakken

Wilt u in uw tuin genieten van mooie plantenbakken met prachtige planten? Bezoek dan vandaag nog ons tuincentrum in Achterberg of Veenendaal-West. U vindt hier een ruim assortiment planten, zowel eenjarige als vaste planten. Ook voor ruime keuze in tuingereedschap en tuinmeubelen kunt u uitstekend bij tuincentrum De Wildernis terecht.

Wij adviseren u graag over grote plantenbakken

Wij adviseren u graag bij de aankoop van planten, plantenbakken en overige tuinaccessoires. Ook het gebruik van het juiste gereedschap is belangrijk. Wilt hierover advies dan staan wij eveneens voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige tuin of balkon. Heeft u vragen, dan kunt u ons ook altijd bellen of mailen, u vindt de contactinformatie van onze vestigingen op de pagina Vestigingen.

Bloemen Bestellen