Light and living Wageningen

De tuin is voor veel mensen een plaats om te ontspannen. Met Light and Living, te koop in de regio Wageningen leveren wij daar graag een bijdrage aan. Verlichting kan uw tuin extra sfeer geven in ieder seizoen.

Diverse soorten Light and Living nabij Wageningen

U kunt daarbij kiezen voor tuinlampen op zonne-energie of verlichting voor de tuin die via een transformator of op het lichtnet werkt. De keuze is daarbij aan u. Lampen op zonne-energie hebben het grote voordeel dat u ze overal kunt plaatsen, omdat er immers geen bekabeling nodig is. Ook verplaatsen is geen enkel probleem als blijkt dat de lamp op een andere plek toch beter tot zijn recht komt. Tuinverlichting kunt u ook prima gebruiken op uw balkon of terras. Zo maakt u er een prettige plaats van om te ontspannen.

Kies voor een sfeervolle tuin met Light and Living

Geniet van de lange zomeravonden in uw tuin, ook als de zon al onder is gegaan. Light and Living, verkrijgbaar in de regio Wageningen zorgt ervoor dat u ook dan heerlijk kunt genieten in uw tuin. Daarnaast zorgt verlichting in de tuin er in alle seizoenen voor dat u gemakkelijk uw weg vindt in het donker. Plaats bijvoorbeeld sfeervolle verlichting langs het tuinpad en loop probleemloos in en uit de tuin zonder te struikelen. Wilt u advies over de verschillende soorten tuinverlichting dan bent u van harte welkom bij De Wildernis in de regio Wageningen.  Ons deskundig personeel helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw tuinverlichting. Of kom gezellig shoppen en laat u inspireren door ons ruime assortiment.

Uw tuin in een zee van sfeervol licht

Laat uw tuin ook tijdens de avond schitteren door prachtige verlichting aan te brengen. Ga voor kwaliteit en ruime keuze naar Tuincentrum De Wildernis in Veenendaal-West of Achterberg. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Kies voor praktische verlichting op zonne-energie of voor mooie sierverlichting die u eenvoudig aanbrengt en aansluit. Met een handige tijdschakelaar zorgt u er bovendien voor dat de verlichting tijdig in- en uitschakelt. Tuinverlichting is daarnaast een goede preventie tegen inbraak. Inbrekers houden doorgaans niet van een goed verlichte tuin. Hier valt hun aanwezigheid immers te snel op. Wilt u ook een goed verlichte tuin met Light and Living? Klik dan voor de vestigingsadressen op de knop Vestigingen in het menu. Wij zien u graag in één van onze winkels.

Bloemen Bestellen