Tuincentrum Elst

Een tuicentrum in Elst bezoeken? Tuincentrum de Wildernis is gevestigd in Achterberg en in Veenendaal en zeker de moeite waard voor een bezoek. Sterk in planten, de mooiste bloempotten, gezelligheid en altijd leuke acties en aanbiedingen te vinden in onze winkels

Planten tuincentrum

De Wildernis is sterk in bloemen en planten. Onze tuinplanten zijn onder te verdelen in eenjarige planten, ookwel de perkplanten genoemd, vaste planten waar onder andere de klimplanten, bodembedekkers, struiken en meer onder vallen, bomen en meer! In het najaar kunt u volop bloembollen bij ons verkrijgen zodat u in het vroege begin van de lente kan genieten van de eerste bloemen in uw tuin. Spreek gerust onze winkel medewerkers aan als u vragen heeft over de verzorging van planten of over welke planten het goed doen in de schaduw of in uw vensterbank bijvoorbeeld. 

Bloemist in Achterberg en Rhenen

Wij hebben niet alleen twee tuincentra in de buurt van Elst, maar ook twee prachtige bloemenwinkels. Eentje in Achterberg en eentje in Rhenen. Bij onze bloemisten kunt u terecht voor losse bloemen, prachtig samengestelde boeketten (eventueel geheel naar eigen wensen), maar ook voor een rouwboeket en grafbloemen kunt u bij ons terecht. Ook bruidsboeketten worden regelmatig gemaakt en bruiloften worden verzorgd met prachtig samengestelde bloemen. Bezoeken een van onze bloemenwinkels nabij Elst. 

Openingstijden en Contact

Tuincentrum de Wildernis bezoeken

Woont u in omgeving Elst en bent u op zoek naar een ruim en gezellig tuincentrum met de mooiste potten, bloemen en planten? Bezoek een van onze vestigingen

Graag tot ziens voor de mooiste bloemen, planten en de leukste cadeaus! Zowel cadeaus voor mannen als cadeaus voor vrouwen hebben wij volop! Van barbecue accessoires en stoere planten tot de leukste woonaccessoires en bloemen. 

Bloemen Bestellen