Tuincentrum Wageningen

Zoekt u een tuincentrum in Wageningen? De Wildernis staat in de regio Wageningen bekend als een gezellig tuincentrum met een enorm assortiment planten, bloemen van goede kwaliteit. Wij verzorgen de planten met de beste zorg en geven u indien gewenst ook tips hoe u de planten thuis het beste kunt verzorgen en wat voor standplaats u de plant het beste kan geven. Zowel voor tuinplanten als voor kamerplanten hebben wij specialisten in huis die u er alles over kunnen vertellen. 

Service tuincentrum

De Wildernis biedt altijd goede service. Heeft u bijvoorbeeld al een eigen bloempot? Neem deze gerust mee naar het tuincentrum, zoek een mooie plant uit en laat hem oppotten bij onze oppot balie. Dit kan uiteraard ook als u een nieuwe pot heeft gevonden in ons tuincentrum of als u een mooie pot-plant-combinatie cadeau wil doen. In onze tuincentra staan ook diverse arrangementen voor u klaar waar potten en schalen al mooi gecombineerd zijn met seizoensmaterialen en mooie bloemen en planten. 

Onze tuincentra zijn rolstoelvriendelijk ingericht en wij hebben toiletten waar u gratis gebruik van kunt maken. Uiteraard kunt u ons altijd aanspreken voor een advies voor in huis of voor uw tuin. Wij helpen u graag! 

Bloemist in Achterberg en Rhenen

Wij hebben niet alleen twee tuincentra in de buurt van Elst, maar ook twee prachtige bloemenwinkels. Eentje in Achterberg en eentje in Rhenen. Bij onze bloemisten kunt u terecht voor losse bloemen, prachtig samengestelde boeketten (eventueel geheel naar eigen wensen), maar ook voor een rouwboeket en grafbloemen kunt u bij ons terecht. Ook bruidsboeketten worden regelmatig gemaakt en bruiloften worden verzorgd met prachtig samengestelde bloemen. Bezoeken een van onze bloemenwinkels nabij Elst. 

Openingstijden en Contact

Tuincentrum bij Wageningen bezoeken

Woont u in omgeving Wageningen en bent u op zoek naar een ruim en gezellig tuincentrum? Bezoek een van de vier winkels van de Wildernis. Graag tot ziens voor de mooiste bloemen, planten en de leukste cadeaus! Zowel cadeaus voor mannen als cadeaus voor vrouwen hebben wij volop! Van barbecue accessoires en stoere planten tot de leukste woonaccessoires en bloemen. 

Bloemen Bestellen