Vijverwinkel Wageningen

Bent u op zoek naar een vijverwinkel in Wageningen? Dan bent u bij de Wildernis aan het juiste adres! Naast het uitgebreide assortiment aan groeninspiratie, bieden wij in onze vestiging in Achterberg  ook een ruim vijverassortiment aan. Hier bent u aan het juiste adres voor alle benodigdheden op het gebied van vijvers en aanverwante trends. Bekijk hier de openingstijden en contactgegevens van tuincentrum de Wildernis in Achterberg. 

Vijverbenodigdheden kopen

Bij de Wildernis Achterberg bent u aan het juiste adres om hoogwaardige vijverartikelen te kopen. U kunt in onze vijverwinkel terecht voor volledige vijvers en alle aanverwante artikelen, zoals:

  • Vijveraanleg- en onderhoud
  • Ornamenten en verlichting
  • Pompen en filters
  • Vissen
  • Waterplanten 

Een vijver is een echt sieraad in uw tuin. Wij bieden zowel voorgevormde kunststofvijvers als vijvers die u bekleedt met vijverfolie. Bij een vijver van folie kunt u de vorm zelf bepalen. Voor de afwerking van de randen kunt u kiezen uit natuursteen, keitjes, hout, of moerasplanten. U kunt bij ons altijd terecht voor uitgebreide informatie, ook over pompen en filters. Ook de keuze voor vissen in de vijver kunnen wij begeleiden. Niet alle soorten vissen zijn namelijk geschikt voor iedere soort en vorm vijver. Kortom: voor alle beslissingen kunnen wij u voorzien van de nodige informatie!

Vijverwater testen

Oogt uw vijver troebel? Dan kunt u in onze vijverwinkel terecht om het water te laten testen. Als u een potje met vijverwater meeneemt naar het tuincentrum, helpen onze vijverspecialisten u graag verder. Zij kunnen u adviseren om tot een heldere en gezonde vijver te komen. Met de juiste aanpassingen kunt u dit namelijk gewoon weer oplossen en ligt uw vijver er weer schoon en mooi bij!

Bezoek onze vijverwinkel in Achterberg               

Heeft u vragen over aanleg, onderhoud, of uitbreiding van uw vijver? Bezoek dan onze vijverwinkel in tuincentrum de Wildernis Achterberg. Wij helpen u graag bij de keuzes van vorm, accessoires en afwerking. Dan kunt u optimaal genieten van een gezonde en mooie vijver! Graag tot ziens in onze vestiging nabij Wageningen.

Bloemen Bestellen