Nieuws

15 Tuintips december

We zijn benieuwd wat Koning Winter dit jaar voor ons in petto heeft, maar we kunnen altijd nog wel wat tuinklusjes doen. En tussen de voorbereidingen voor de feestdagen door kun je binnenshuis ook alvast plannen maken voor het volgende voorjaar en tuinseizoen.

Lees meer...
Meer decembersfeer

Buiten is het donker en kaal. We zijn druk met voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Bezoek ons tuincentrum in Achterberg, Veenendaal en Rhenen en creëer in een handomdraai meer sfeer in huis, tuin en op het balkon.

Lees meer...
Kerstboom kiezen anno 2018

Het aantal soorten kerstbomen waaruit je kunt kiezen is groter dan ooit. Voor wie durft: een kerstboom van simpele houten planken is ook dit jaar nog helemaal ‘je van het’, passend bij de Scandinavische interieurstijl. Je hebt geen last van uitvallende naalden, maar je mist natuurlijk wel die lekkere dennengeur.

Lees meer...
Gezien in de folder: Echte kerstbomen

Er gaat natuurlijk niets boven een echte kerstboom. De heerlijke geur en natuurlijk het ritueel van de boom uitzoeken. Wij verkopen kerstbomen van allerlei soorten en maten en natuurlijk van de allerbeste kwaliteit.

Lees meer...
Gezien in de folder: Raw en Chic, winterevent

Dit kerstthema omschrijf je het best met de woorden raw en een tikje chic. Stoere materialen zoals roestkleurig metaal worden afgewisseld met een warme jeansblauwe kleur voor een op en top stoere kerst!

Lees meer...
Gezien in de folder: Wonderlijke winterwandeling

Dit kerstthema is luchtig en fris. De blauwe kleur van de koele winterlucht wordt gecombineerd met wit en warme grijstinten. De toevoeging van natuurlijke materialen maakt dit thema compleet.

Lees meer...
Woonplant van de maand december: Anthurium

Anthurium is een van de meest geliefde kamerplanten. Mooi om te zien, makkelijk om te onderhouden en een hele persoonlijkheid in huis, die in wit een serene indruk maakt, terwijl de felgekleurde soorten juist een levendige uitstraling hebben. Hoewel het gekleurde deel door de meeste mensen voor de bloem wordt aangezien, is dat gewoon een gekleurd schutblad. De bloemetjes van Anthurium zijn namelijk heel klein en bevinden zich allemaal op de kolf. 

Lees meer...
Tuinplant van de maand december: Helleborus

Het blijft spectaculair, een plant die bloeit op het moment dat de meeste tuinplanten winterslaap houden. De Helleborus (ook bekend als kerstroos) trakteert van november tot en met maart op grote witte bloemen met in het hart een prachtige kroon van meeldraden. Sneeuw of vorst kan de plant hebben: de takken gaan weliswaar iets hangen, maar zodra de temperaturen omhoog gaan, richt de Helleborus zich weer op.

Lees meer...
Kersttrends 2018

Een klassieke boom met zilver of goud en rood blijft natuurlijk mooi. Maar elk jaar duiken er verrassende decoraties of kleuren voor een sfeervolle kerst op, die je misschien ook wel in huis wilt halen. Kom dan nu inspiratie opdoen en bijzondere decoraties inslaan op de kerstafdeling van ons tuincentrum.

Lees meer...
Gezien in de folder: Kunst kerstgroen

Net echt

Tegenwoordig is kunstgroen bijna niet meer van echt te onderscheiden. Kunstkerstgroen is altijd even mooi en vol en geeft geen overlast van uitvallende naalden. Bij ons tuincentrum hebben wij een groot assortiment kunstkerstbomen, guirlandes en kransen. De perfecte basis voor een gezellige kerst.

Welke boom past het best bij jou?

  • Kunstkerstboom ‘Brampton’. Deze boom is net wat smaller en neemt hierdoor net wat minder ruimte in. Handig toch?
  • Kunstkerstboom ‘Charlton’ is een mooie volle en natuurgetrouwe boom.
  • Kunstkerstboom ‘Charlton’ is een mooie volle en natuurgetrouwe boom.
Lees meer...
Gezien in de folder: Groen met glans

Meer dan groen

In dit kerstthema staat groen centraal, zowel in kleur als in materiaal. Maar dit stoere kerstthema krijgt net even wat meer glans door de toevoeging van een accent goud. 

Trendplant

De kamerden (Araucaria heterophylla) is een plant die enorm in opkomst is. Wij snappen waarom, met zulke looks kan het ook niet anders! Te gebruiken als minikerstboom tijdens de feestdagen. Ook leuk om straks na de kerst uit te spoelen en op water te zetten.  

Lees meer...
Gezien in de folder: Wonderlijke winter

Verstilde natuur 

In dit thema vier je kerst met een besneeuwde kerstboom, alsof deze direct uit een winters bos komt. De koele tinten als ijsblauw, wit en grijs worden verwarmd door natuurlijke materialen.

Mini kerstboom

Extra kerstsfeer creëer je door een mini kerstboom neer te zetten. Zo'n boompje past eigenlijk overal, zowel buiten als binnen. Bij de voordeur, op de tuintafel, in de vensterbank of op de salontafel. Mooie pot of mand eronder, lampjes erin en klaar!

Lees meer...
Bloemen Bestellen