Koop mooie bloemen voor Valentijnsdag!

Koop mooie bloemen voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag van de liefde! Op deze bijzondere dag is het natuurlijk erg leuk om uw geliefde te verrassen met prachtige bloemen, zoals rode rozen. Bij Tuincentrum De Wildernis bent u ook op het juiste adres voor andere sfeermakers, zoals kaarsen. Bloemen kunt u heel gemakkelijk bij ons bestellen via onze website. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze Bloemsierkunst winkel in Achterberg of Rhenen!

Rozen op Valentijnsdag

Denkt u aan Valentijnsdag, dan denkt u waarschijnlijk ook meteen aan rode rozen. Rode rozen staan symbool voor de liefde en zijn dus perfect om op 14 februari aan uw geliefde te geven. De roos bestaat al duizenden jaren. Tegenwoordig zijn er ongeveer 300 verschillende soorten. Dat zijn er dus heel veel! Een roos straalt echt luxe en klasse uit. Het dan ook niet voor niks dat de roos ook wel de Koningin onder de bloemen wordt genoemd. Een mooie bos rode rozen zal dan ook zeker gewaardeerd worden op Valentijnsdag. U kunt via onze website heel gemakkelijk online bloemen bestellen en bij uw bestelling uw wensen aangeven. 

Bloemen voor Valentijnsdag kopen bij Tuincentrum De Wildernis

Sfeermakers op Valentijnsdag: kaarsen

Bij Tuincentrum De Wildernis in Achterberg en Veenendaal-West bent u op het juiste adres voor kaarsen. Met kaarsen kunt u het romantische avondje helemaal compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan dinerkaarsen voor het romantische diner. In ons tuincentrum kunt u uiteraard ook andere soorten kaarsen vinden, zoals stompkaarsen en geurkaarsen. Al onze kaarsen zijn in verschillende kleuren en verschillende maten te vinden. In combinatie met die mooie bos rozen, scoort u zeker punten!

Bloemen bestellen voor Valentijnsdag

Bent u dus op zoek naar naar prachtige bloemen voor uw Valentijn? Bestel dan alvast uw favoriete boeket. Heeft u speciale wensen? Ook dat kunt u heel gemakkelijk aangeven. U kunt altijd contact met ons opnemen. Bij ons bent u op het goede adres, want wij zijn dé online bloemist in de regio Rhenen - Veenendaal!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Jaar van de egel

Volgens de Chinese astrologie is het het jaar van het varken, maar de Zoogdiervereniging heeft 2019 ook uitgeroepen tot het jaar van de egel. Het gaat namelijk niet zo goed met dit stekelige beestje!

Lees meer...
Zaaien doe je zo!

In de lente schiet alles de grond uit. Het is ‘groeizaam’ weer, al werden we dit jaar in de eerste helft van mei door de weergoden wat teleurgesteld. Maar na IJsheiligen,...

Lees meer...
IJsheiligen: we kunnen de bloemetjes weer buiten zetten!

Eindelijk. Na IJsheiligen, van 11 tot en met 14 mei, moet het echt afgelopen zijn met de kans op nachtvorst en kunnen we met een gerust hart onze kuipplanten, potplanten en zaailingen buiten zetten. Mocht je dat niet al stiekem gedaan hebben.

Lees meer...
Bloemen Bestellen