Kamerplanten

Kamerplanten zijn tegenwoordig onmisbaar in huis. Of het nu in uw slaapkamer, op de overloop of in de woonkamer is; kamerplanten passen in ieder interieur. Wat extra groen in huis brengen kan geen kwaad! Er zijn zoveel verschillende soorten kamerplanten in onze tuincentra in Achterberg en Veenendaal te vinden. Bent u eigenlijk al op de hoogte van de nieuwste kamerplanten trends? Kom langs bij tuincentrum De Wildernis voor de laatste trends

Kamerplanten kopen in Veenendaal en Achterberg

Of u nu op zoek bent naar groene planten, grote kamerplanten of kleine kamerplanten, wij verkopen veel planten voor binnen. De verschillende soorten kamerplanten hebben wij verdeeld in de volgende categorieën:

Kamerplanten kopen bij tuincentrum De Wildernis

Er zijn altijd wel trends rondom de kamerplanten. Op dit moment is de trend 'Urban jungle' erg hip. Groen in huis halen is helemaal in en dan het liefst met grote opvallende kamerplanten. Planten die perfect bij dit thema passen zijn onder andere: olifantsoor plant, olifantspoot plant, papegaaienplant en natuurlijk de bananenplant en ananasplant. Wilt u meer weten over deze groene planten? De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u er alles over vertellen. Ook hoe u de kamerplanten het best kunt verzorgen. Houdt u toch liever van de bekende orchideeën, cactussen of vetplanten? Ook voor deze planten bent u bij De Wildernis op het juiste adres.

Kom langs bij De Wildernis voor de mooiste kamerplanten

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment met prachtige en inspirerende kamerplanten? U bent van harte welkom bij één van onze vestigingen van De Wildernis. Bekijk de openingstijden van onze vestiging in Achterberg en onze vestiging in Veenendaal. We zien u graag in één van onze vestigingen van tuincentrum De Wildernis!

Bloemen Bestellen