Tuinplanten

Niets is fijner dan kunnen genieten van een mooie tuin met allerlei soorten tuinplanten. Heeft u geen tuin, maar een balkon? Ook daar kunt u genieten van mooie planten. Kom voor ons assortiment met tuinplanten eens langs bij één van onze vestigingen van tuincentrum De Wildernis. Heeft u geen idee welke tuinplanten waar in uw tuin geplant moeten worden? Vraag het gerust aan de medewerkers van ons tuincentrum. Zij kunnen u alles vertellen over de planten en geven u tips voor het onderhouden van de tuinplanten.

Verschillende soorten tuinplanten

Er zijn zoveel verschillende soorten tuinplanten. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de tuinplanten verdeeld in verschillende categorieën:

Tuinplanten kopen bij tuincentrum De Wildernis

Een groot verschil in tuinplanten zijn de vaste planten en de éénjarige planten. Vaste planten zijn planten die ieder jaar terug komen. In de winter is er niks te zien, maar zodra de lente begint, gaan vaste planten groeien of bloeien. Bij éénjarige planten zit het wat anders. De naam zegt het waarschijnlijk al: deze planten bloeien vaak in de lente/zomer en daarna gaan de planten dood.

Tuinplanten kopen in Achterberg en Veenendaal

U bent natuurlijk van harte welkom om eens naar één van onze vestigingen van tuincentrum De Wildernis te komen en ons assortiment met tuinplanten te bekijken. Laat u eens inspireren! Heeft u vragen over de tuinplanten? De medewerkers van onze vestigingen helpen u graag. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen in Achterberg en Veenendaal en dan zien we u graag bij tuincentrum De Wildernis!

Bloemen Bestellen