Kerstartikelen

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent dat uw huis en tuin omgetoverd kunnen worden naar de ultieme kerstsfeer. Voor kerstartikelen zit u bij tuincentrum De Wildernis helemaal goed! Wij toveren onze vestigingen om tot een echt kerstparadijs. Bij ons bent u op het goede adres om inspiratie op te doen en te genieten van de gezelligheid.

Kerstassortiment

Onze vestigingen in Achterberg en Veenendaal-West hebben een groot assortiment met verschillende kerstartikelen, waaronder:

Wij hebben voor ieder wat wils: allerlei kleuren, soorten en maten. Kom eens een keer langs, dan kunt u het assortiment bekijken. Ons kerstassortiment is ontzettend breed en bevat verschillende kersttrends. U kunt bij ons terecht voor kerstbomen van goede kwaliteit die u een echt kerstgevoel in huis geven. Houdt u niet zo van uitvallende naalden, maar wilt u wel een schitterende kerstboom? In ons assortiment vindt u ook verschillende kunstkerstbomen van klein tot groot. Deze kerstbomen moeten natuurlijk versierd worden met de mooiste kerstverlichting en -versiering. Van kerstballen tot slingers en guirlandes: bij Tuincentrum De Wildernis vindt u het allemaal. 

Kersttrends van dit jaar

Ieder jaar zijn er weer verschillende trends op het gebied van kerstversiering in en rondom het huis. Ook tuincentrum De Wildernis gaat natuurlijk mee met deze trends. Ons assortiment kerstartikelen wordt ieder jaar weer vernieuwd zodat u gerust elk jaar kunt langskomen voor een compleet versierd huis! Ook de kersttrends van dit jaar zijn weer bekend, en wellicht kunnen wij u met deze trends inspireren.

Kerstartikelen kopen bij De Wildernis

De belangrijkste kersttrend van dit jaar is het gebruik van verschillende soorten lichtsnoeren in de kerstboom. Door verschillende kleuren lichtsnoeren in de kerstboom te verwerken,  zoals wit licht of juist warm geel licht, zorgt u ervoor dat de kerstboom nog meer sfeer uitstraalt. Bij Tuincentrum De Wildernis kunt u terecht voor veel verschillende soorten lichtsnoeren; ook als u maar één soort licht in de kerstboom wilt.

Kersttrends-2019

De tweede kersttrend die dit jaar een grote rol gaat spelen is de natuurlijke kerst. Bij dit thema kunt u aan veel verschillende dingen denken, maar een belangrijk onderdeel hiervan is dat de kerstversiering veel houten en witte elementen bevat. Verder worden er zoveel mogelijke natuurlijke producten gebruikt. Kom langs en bekijk ons aanbod kerstversiering!

Een sprankelende kerst bij De Wildernis

Door ons ruime assortiment kerstartikelen heeft u genoeg keuze om een sprankelende kerst te beleven. Rondom de kerst is een deel van ons tuincentrum omgetoverd tot prachtig kerstparadijs. Kerstartikelen kopen doet u dan ook bij De Wildernis! Beleef de kerstsfeer in ons tuincentrum en laat u verrassen. 

Wilt u graag advies over de kerstversiering in huis of zelfs over welke kerstboom het beste bij u past? Dat kan! De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor vragen over ons aanbod kunt u ook gerust contact met ons opnemen; wij beantwoorden uw vragen graag. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen en dan zien we u graag in tuincentrum De Wildernis. Alvast een fijne en gezellige kerst gewenst! 

Bloemen Bestellen