Sfeer en cadeau

Tuincentrum de Wildernis verkoopt niet planten en bloemen, u kunt ook bij ons terecht voor de mooiste sfeerartikelen of cadeau's. Kom snel langs in één van onze vestigingen in Veenendaal of Achterberg. Wij verkopen de volgende sfeerartikelen die natuurlijk ook hartstikke goed als cadeau gegeven kunnen worden: 

  • Kaarsen
  • Foam- en zijdebloemen
  • Kussens
  • Woonaccessoires

Sfeerartikelen bij tuincentrum de Wildernis

Kaarsen zorgen door hun licht en warmte voor een sfeervolle uitstraling van uw woonkamer. Zet op een leeg kastje eens een dienblad met wat kaarsen neer en dit zal wonderen doen voor de sfeer in uw huis. Wij verkopen kaarsen in verschillende soorten en maten en voor verschillende gelegenheden. Bij een romantisch diner met kaarslicht passen natuurlijk het beste dinerkaarsen, terwijl bij een gezellig avondje op de bank stompkaarsen het weer beter doen. Foam- en zijdebloemen zijn ideaal om dat donkere hoekje in uw hal of woonkamer op te fleuren.Ons aanbod foam- en zijdebloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en hebben natuurlijk geen verzorging of licht nodig! Zet ze in een mooie vaas en u hoeft er verder niet meer naar om te kijken of bang te zijn dat u de bloemen te weinig water geeft. Bent u toch meer op zoek naar wat groen in huis? Ook daar hebben wij een oplossing voor: onze foam- en zijdeplanten! Deze zijn ook vrijwel niet te onderscheiden van echte planten. Met de kussens die wij verkopen krijgt uw huis een kleine metamorfose. Kussens zijn natuurlijk heel praktisch op de bank, maar ook kunnen ze de sfeer in uw huis maken of kraken! Een paar gezellige kussens op uw bank zorgt ervoor dat de sfeer in huis op een gemakkelijke en snelle wijze een nieuw hoogtepunt bereikt. 

Woonaccessoires 

Zonder bepaalde woonaccessoires voelt uw huis maar kaal aan. Dit gevoel kan snel opgelost worden door bijvoorbeeld een paar prachtige fotolijstjes, beeldjes en geurstokjes neer te zetten. Naast leuke sfeerartikelen op onze woonaccessoires afdeling hebben wij hier ook de meer praktische benodigdheden voor in huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooie maar ook functionele kapstok of deurmat. 

De leukste cadeau's koop je bij tuincentrum de Wildernis

Ook voor de leukste cadeau's bent u bij tuincentrum de Wildernis aan het juiste adres! Naast onze sfeerartikelen en woonaccessoires die goed geschikt zijn als cadeau, kunt u natuurlijk ook terecht bij ons voor een prachtig boeket. Want wie ontvangt er nou niet graag een mooie bos bloemen? Mocht u vragen hebben over ons assortiment sfeerartikelen en cadeau's, kunt u natuurlijk altijd langskomen bij één van onze vestigingen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag en staan zes dagen per week voor u klaar. 

 

Bloemen Bestellen