Groene kamerplanten

Onder de categorie groene kamerplanten bedoelen we kamerplanten die niet bloeien. Deze kamerplanten vallen echt op door hun bladvorm of kleur. De meeste groene kamerplanten zijn niet zo kieskeurig met hun standplaats, als ze maar niet in de volle zon staan. Geef ze matig water en in de groeiperiode eenmaal in de twee weken plantenvoeding. Bij Tuincentrum De Wildernis kunt u terecht voor de mooiste groene kamerplanten. Kom eens langs! 

Groene kamerplanten: hoe te verzorgen?

Het spreekt natuurlijk voorzich dat niet alle planten dezelfde hoeveelheid water nodig hebben. Geef bijvoorbeeld nooit water als de grond nog nat is. Tegenwoordig is er zelfs een bladspray verkrijgbaar die bladeren extra glans geven. Uiteraard is deze spray niet geschikt voor 'behaarde' bladeren, zoals bijvoorbeeld bij ficussoorten. Waar groene kamerplanten ook van houden, is als ze buiten worden gezet tijdens een zacht regenbuitje. Ook planten kunnen weleens ziek worden. De reden is vaak dat ze teveel water hebben gekregen. Hierdoor kan het gaan schimmelen en dat is natuurlijk niet goed voor de kamerplant. Het is dus niet de bedoeling om zomaar water te geven. Bij Tuincentrum De Wildernis in Achterberg en Veenendaal-West zijn zowel biologische als chemische bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar om dit te bestrijden.

Groene kamerplanten kopen bij Tuincentrum De Wildernis

Groene kamerplanten in veel verschillende soorten

Er bestaan zoveel verschillende soorten groene kamerplanten. Bij Tuincentrum De Wildernis vindt u allerlei vormen, maten en soorten. Zo is er voor ieder wat wils! Wilt u bijvoorbeeld een grote kamerplant of liever een wat kleinere? Tegenwoordig zien we veel kleine vetplantjes en cactussen die u perfect ergens tussen of bij kunt zetten. Heeft u in huis een grote, lege plek? Dan is een grote kamerplant wellicht een goed idee. Zo vult u meteen die lege plek op. Welke soorten kamerplanten kunt u in onze vestigingen in Achterberg en Veenendaal-West onder andere vinden?

  • Kentiapalm
  • Goudpalm
  • Bananenplant
  • Yucca
  • Calathea
  • Draceana

Groene kamerplanten kopen in Achterberg en Veenendaal-West

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment met groene kamerplanten? U bent in één van onze vestigingen van harte welkom om ons ruime aanbod te komen bekijken. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag bij Tuincentrum De Wildernis.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Bloemen Bestellen