Cactussen en vetplanten

Wat is er bijzonder aan cactussen en vetplanten? Zij slaan hun vocht op in de bladeren, stengels en wortels. Op deze manier kunnen ze dus overleven in droge omstandigheden. Het kan dus zo zijn dat een cactus of vetplant te droog staat. Dat merkt u dan eigenlijk vanzelf wel als de bladeren dan verschrompelen. De meeste vetplanten hebben normaal gesproken namelijk vlezige bladeren. Het is de bedoeling dat cactussen en vetplanten tijdens de groeiperiode zeer weinig water krijgen. Eén keer in de week is echt meer dan genoeg. Deze kamerplanten zijn natuurlijk ideaal als u geen groene vingers heeft, maar toch planten in huis wilt hebben. Bij Tuincentrum De Wildernis bent u op het juiste adres voor een ruim aanbod aan cactussen en vetplanten.

Mini cactussen en vetplantjes kopen bij De Wildernis

Wat we tegenwoordig veel te zien, zijn de kleine versies van de cactussen en vetplantjes. Deze zijn perfect om ergens tussen te zetten of bijvoorbeeld onder een glazen stolp. Ondanks dat ze klein zijn, geven ze wel die groene touch in uw interieur. Zowel een cactus als een vetplant zijn gek op een plek met droogte, warmte en zon. Dat is natuurlijk erg logisch aangezien ze in hun normale leefmilieu in een woestijn leven. Een goede plek is dan ook zeker de vensterbank. Maar let op, want niet alle cactussen of vetplanten zijn geschikt om in de volle zon te staan. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u precies vertellen welke soorten wel geschikt zijn en welke soorten niet. Dus wilt u graag een mini cactus of mini vetplant kopen? Of vindt u de normale versies mooier? Het kan allemaal! Breng dan eens een bezoekje aan ons tuincentrum in Achterberg en Veenendaal-West.

Vetplanten en cactussen kopen bij Tuincentrum De Wildernis

Cactussen en vetplanten kopen bij Tuincentrum De Wildernis

Kom dan eens bij Tuincentrum De Wildernis in Achterberg en Veenendaal-West en laat u inspireren door alle soorten en maten cactussen en vetplanten. Wij verkopen ook potten die perfect bij de cactussen en vetplanten passen. Zo gaat u met een complete plant-pot combinatie naar huis. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel bij Tuincentrum De Wildernis.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Bloemen Bestellen