Bloemen

In Achterberg en Rhenen vindt u een mooie bloemenwinkel waar u terecht kunt voor prachtige boeketten die perfect zijn afgestemd op het seizoen. Elke dag krijgen wij verse bloemen waar onze bloemisten prachtige boeketten en andere bloemstukken van maken die u zo mee kunt nemen. Wij staan voor kwaliteit en dat kunt u zien! Wilt u graag een bruidsboeket of rouwarrangement laten samenstellen? Geef uw voorkeur aan onze bloemisten door en zij maken speciaal voor u de mooiste creaties.

Boeketten die perfect bij het seizoen passen

Elk seizoen zijn er bepaalde bloemen die wij in onze boeketten en bloemstukken verwerken. Welke bloemen zijn er per seizoen bij ons te verkrijgen?

  • Winter: Amaryllis, Tulpen
  • Lente: Lelie, Narcissen, Ranonkels
  • Zomer: Zonnebloem, Margrieten, Dahlia's
  • Herfst: Chrysanten, Anjers, Gladiolen

Wilt u een boeket zelf samenstellen? Geef dan uw voorkeuren door aan onze bloemisten. Zij maken de mooiste creaties helemaal naar wens!

Bloemenwinkel | Bloemsierkunst Rhenen en Achterberg

Bloemen voor diverse gelegenheden

Bloemen zijn er voor diverse gelegenheden; om iemand te feliciteren, zomaar of om iemand sterkte te wensen. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • Bruidsboeketten - Op deze dag hoort natuurlijk een super mooi bruidsboeket, maar vergeet ook zeker de corsages voor de gasten niet. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u adviseren welke creaties wij voor u kunnen maken.
  • Rouwarrangementen - Maak een afspraak en wij willen graag samen met u een mooi boeket of rouwarrangement samenstellen, met of zonder lint.

Wellicht heeft u voor een andere gelegenheid bloemen of bloemstukjes nodig. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze bloemisten denken graag met u mee!

Bloemenwinkel | Tuincentrum De Wildernis

Bloemen kopen? Bestel ze gemakkelijk online!

Bij ons kunt u ook heel gemakkelijk online de mooiste boeketten bestellen. Zo hoeft u niet in onze bloemenwinkel langs te komen en bestelt u de bloemen gemakkelijk online. Het is bij ons mogelijk om zowel zakelijk als particulier bloemen te bestellen.

Bestel bloemen

 

 

 

Bloemen Bestellen