Hoveniers

Hoveniers

Wilt u een nieuwe tuin? Of uw huidige tuin onderhouden? Onze hoveniers zijn de oplosssing. Van advies tot realisatie van uw tuin kunt u bij ons terecht. Ook voor periodiek of eenmalig onderhoud bent u aan het juiste adres.

Advies
Wij kunnen u als geen ander adviseren over de mogelijkheden die rond uw woning het best tot hun recht komen. Jarenlange ervaring combineren wij met de nieuwste trends, zodat u verzekerd bent van een tuin die helemaal bij u past.

Aanleg of renovatie 
Voor aanleg, uitbreiding of renovatie van uw tuin kunnen we een ontwerp maken dat geheel op uw wensen afgestemd is. Daarnaast verzorgen wij alles met betrekking tot de aanleg of renovatie van uw tuin. Van grondwerk tot straatwerk en van het aanleggen van grasvelden tot aanplanting van bomen en planten.

Onderhoud
Om het groen in uw tuin in goede conditie te houden is deskundig onderhoud een vereiste. Wij staan met vakkundig personeel en moderne gereedschappen borg voor een nette en goede verzorging van uw tuin. Zo bent en blijft u verzekerd van uw droomtuin.

Waarom u bij ons in goede handen bent
Kwaliteit is waar wij voor staan. En dat tegen een gunstig tarief. Wilt u een advies of gewoon een vrijblijvende en kosteloze offerte? Wij komen graag bij u langs.

Contact Hoveniers

Velden met * zijn verplicht.
Bloemen Bestellen