Tuinmeubels kiezen

Het nieuwe tuinseizoen breekt aan. Nu we allemaal nog aan huis en tuin gekluisterd zijn en voorlopig niet op vakantie kunnen, maak je het binnen en buiten natuurlijk zo sfeervol en comfortabel mogelijk. Om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven, de bloemen en de bijen, wil je er letterlijk zo prettig mogelijk bij zitten. Elk jaar zijn er weer nieuwe (design) tuinmeubels, waaruit het maar moeilijk kiezen is. Ons tuincentrum in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst (Utr.) geeft je graag wat slimme tips om keuzestress voor je hoogstpersoonlijke buitenruimte en 'staycation' te voorkomen.

Kieswijzer tuinmeubels

Nu je helaas maar maximaal 30 minuten de tijd hebt voor een bezoek op afspraak aan ons tuincentrum in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst (Utr.) is het goed je vooraf te oriënteren en voor te bereiden. Neem vooral eerst een kijkje in onze webshop, zodat je een idee krijgt van ons assortiment tuinmeubels.

  • Meten is weten. Het lijkt misschien erg voor de hand liggend, maar je kunt je al snel laten verleiden door een tafel of bank die bij aflevering of in gebruik name niet op je terras of dakterras blijkt te passen. Te groot of te klein. Daar zit je dan... Meet daarom de plek waar je je meubels of set wilt plaatsen eerst goed op. Let vervolgens in ons tuincentrum in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst (Utr.) of in onze webshop   goed op de afmetingen van de tuinmeubels die je graag wilt hebben.
  • Volg je smaak en (tuin)stijl. Je kunt ook rekening houden met de architectuur en kleuren van je huis en de harde materialen (stenen, tegels, vlonders) in de tuin of op je balkon. Je kunt kiezen voor contrast en een spannend, verrassend resultaat. Of heb je liever een eenheid en een rustig, harmonieus effect? Wanneer je de stijl, kleur en materialen van je tuinmeubels laat     aansluiten bij die van de meubels en vloer(bedekking) in je huis kun je binnen en buiten mooi laten overlopen.
  • Let op comfort en functionaliteit. Wilt u lekker rechtop zitten met een kopje koffie en wat leesvoer of urenlang languit volop van de zon genieten? Of heerlijk schommelen in zo'n hippe vrijstaande hangstoel? Wilt u een (opklapbare) bijzettafel voor een glaasje, bordje en een zonnebrandproduct of met het hele gezin uitgebreid aan tafel om buiten lekker te smullen van de   barbecue?De keuze voor het materiaal van je tuinmeubels, of dit nu teak, rvs, aluminium of kunststof is, speelt daar ook een rol in. Het ene materiaal voelt   harder of koeler aan dan het andere. Bovendien ligt het ook aan het materiaal of je veel of weinig onderhoud aan je buitenmeubels hebt. (Teak)houten tuinmeubels vragen bijvoorbeeld meer onderhoud dan kunststof of metalen buitenmeubels. 
  • Kijk meteen naar mooie, bijpassende accessoires, zoals een zwenkparasol, extra kussens, een buitenkleed voor op je terras of balkon, een buitenposter, tuinlampen, windlichten met (geur)kaarsen, grote design potten met   geïntegreerde verlichting...

Er is heel veel verkrijgbaar en mogelijk om optimaal te kunnen genieten van een ontspannen vakantiegevoel in eigen tuin of op je eigen (dak)terras of balkon. Laat je informeren en inspireren door ons tuincentrum in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst (Utr.)! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Maak je tuin vakantieproof

Vooruitzien is regeren. Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin vakantieproof is.

Lees meer...
Bloemen Bestellen