Kerstverlichting en kerstversiering

Een kerstboom of kunstkerstboom kan natuurlijk wel wat kerstverlichting en kerstversiering gebruiken! Ook voor deze kerstartikelen bent u bij tuincentrum De Wildernis op het goede adres. Wij hebben allerlei soorten kerstverlichting en kerstversiering. Er zal vast en zeker wat voor u tussen zitten.

Kerstverlichting

De dagen worden donkerder en wat is er dan fijner om kerstverlichting te gebruiken in en rondom het huis om het gezellig en sfeervol te maken. In ons tuincentrum vindt u verschillende soorten kerstverlichting in allerlei lengtes, onder andere:

  • Koppelbare kerstverlichting
  • Kerstverlichting op batterij
  • LED-verlichting

Koppelbare kerstverlichting is er bijvoorbeeld om zowel binnen als buiten te gebruiken. Wat overigens ook heel handig is, is dat er kerstverlichting op batterij is. Dan heeft u geen stopcontact nodig en kunt de verlichting gebruiken waar u maar wilt. Daarnaast is tegenwoordig veel kerstverlichting LED. LED-kerstverlichting is duurzaam, milieuvriendelijk en er wordt minder energie gebruikt vergeleken met gewone kerstverlichting. Keuze genoeg dus, maar weet u niet precies welke soort verlichting het beste bij uw kerstboom past? De medewerkers van tuincentrum De Wildernis kunnen u alles vertellen over de kerstverlichting.

Prachtige kerstverlichting voor binnen en buiten koopt u bij De Wildernis!

Hoeveel kerstverlichting heb ik nodig?

Om het in huis gezellig te maken is het belangrijk dat uw kerstboom een goed aantal lampjes heeft. Te veel of te weinig kan er voor zorgen dat de kerstboom minder sfeer geeft, of juist te fel is. In een kerstboom van 150 centimeter kunt u ongeveer 600 tot 1000 lampjes kwijt. Het ligt er maar net aan of u een extra volle kerstboom wilt of juist een regulier gevulde. In een kerstboom van 180 centimeter kunt u het beste lichtsnoeren van 700 tot 1500 lampjes kopen. Bij een grotere kerstboom is het verstandig om de koppelaar kerstverlichting in uw achterhoofd te houden. Zo kunt u verschillende lichtsnoeren koppelen. In een boom van 210 centimeter kunt u 800 tot 1750 lampjes kwijt en in een boom van 240 centimeter 1000 tot 2500. 

Kerstversiering kopen doet u bij De Wildernis!

Kerstversiering

Kerstversiering voor in de kerstboom is natuurlijk onmisbaar, maar er is bijvoorbeeld ook kerstversiering om gezellig neer te zetten in huis. Denk daar bij aan een mooie vaas met kerstballen of een leuk plateau met bijvoorbeeld mooie kerstbeeldjes. Eigenlijk kunt u alle kanten op met kerstversiering. Wij hebben in onze vestigingen in Achterberg en Veenendaal-West allerlei kleuren kerstversiering. Uw favoriete kleur zal hier vast en zeker bij zitten! Ieder jaar passen wij onze kerstversiering aan op de laatste trends van dit gebied, zo kunt u altijd nieuwe producten verwachten. Kom langs, laat u inspireren en geniet uiteindelijk van een fijne kerst!

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij De Wildernis

Bent u op zoek naar de mooiste kerstverlichting en kerstversiering van Achterberg, Rhenen en Veenendaal? Kom dan langs bij Tuincentrum De Wildernis om ons brede assortiment te bekijken. Voor vragen over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij één van onze vestigingen. Wij staan u graag te woord en zorgen er samen met u voor dat u een sprankelende kerst tegemoet gaat. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en wensen u alvast een fijne kerst!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen

Bloemen Bestellen