Over ons

5.000 m2 vol groeninspiratie

De Wildernis in Achterberg biedt bijna 5.000 m2 vol groeninspiratie. Familie van de Kolk en de medewerkers hebben plezier in hun werk. Dat merkt u aan de sfeer in het tuincentrum, aan de kwaliteit en aan de service.”

De wortels

Opa Geurt kweekte in Opheusden laan- en sierbomen en ook aardbeien. Vader Jan nam het over en verkocht vanuit de voortuin producten aan particulieren. Daarmee legde hij de basis voor een eigen tuincentrum. Momenteel is zoon Gert van de Kolk de volgende generatie die zich samen met Jan bezighoudt met planten en groen.

‘Groen is leven. Overal waar je kijkt, is het wel. Bloemen en planten vrolijken mensen op. Poot een klein plantje en je kunt het hele jaar de ontwikkeling volgen!’, aldus Gert. Ook zorgen Jan en Gert via rechtstreekse inkoop bij kwekers en veilingen ervoor dat er dagelijks verse bloemen en planten zijn.Service tot in de tuin

Op verzoek van klanten deed familie Van de Kolk er altijd al wat hovenierswerk bij. En dat is nog steeds zo. Gert: ‘Wat men hier koopt, kan ook thuisbezorgd en zelfs in de tuin geplaatst worden.’ Ook als het gaat om advies en onderhoud kan De Wildernis dat voor u regelen.

Vijverassortiment en trends

Elk seizoen heeft veel moois te bieden. Daarom is De Wildernis het hele jaar geopend. De buitenafdeling van het tuincentrum laat zien dat vaste planten de mooimakers van uw tuin kunnen zijn. U vindt er een overstelpende hoeveelheid bomen, heesters, klimplanten en vaste planten. Ook voor fruit- en groenteplanten kunt u in Achterberg terecht.

Binnen in het tuincentrum staan talloze sfeerartikelen waaronder de bekende PTMD. De Wildernis is specialist op het gebied van vijvers en biedt daarom een groot vijverassortiment. Laat u informeren over vijveraanleg, onderhoud, vijverpompen, waterplanten en vissen.

Inspiratie en rust

Tuinieren betekent ook inspiratie en rust. Daarom kunt bij ons in de koffiehoek terecht voor een kop koffie en thee. Van het huis.

Bloemen Bestellen